Waterhuishoudkundig Inrichtingsplan Rucphen

WIE ZIJN WIJ
TB Infra heeft meer dan 30 jaar ervaring binnen de sector grond- weg- en waterbouw (GWW). Ons technisch bureau bestaat uit een klein en zeer ervaren team, dat snel schakelt, flexibel is en staat voor kwaliteit. 

Op dagelijkse basis houdt TB Infra zich bezig met riolering- en infiltratieprojecten, grond- weg- en waterbouw, beheer van terreinen en diverse andere infrastructurele projecten op het gebied van sport, natuur en milieu. Wij bieden u het complete pakket: van advies en technisch ontwerp tot werkvoorbereidingen zoals calculaties en kostenramingen

In de GWW-sector zet TB Infra zich in voor provinciale en lokale overheden zoals gemeenten, waterschappen, aannemers, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties en particulieren. Zij worden door ons team professioneel en kundig van advies voorzien en ondersteund in het ontwerp en de realisatie van infrastructuur.
HET TEAM
Het team van TB Infra bestaat uit 7 personen.

Binnen de diverse disciplines houden wij ons bezig met het schrijven van rapportages, maken van tekeningen, schrijven van bestekken, beheer van terreinen en projectbegeleiding. Hiervoor maken wij als team gebruik van de volgende programma's:

 Autodesk Infrastructure Design Suite
     • Map 3D
     • Civil 3D
     • Utility Design
     • Infraworks 360 LT
     • Revit Structure
 GWWbundel
 Sobek
 Riodesk 

Onze Visie & Missie

TB Infra kan u ontzorgen: van advies en technisch ontwerp tot werkvoorbereidingen zoals calculaties en kostenramingen. Wij zijn kostenbewust en werken samen met u aan de beste en meest duurzame oplossing. Doordat onze experts zowel aan de opdrachtgever- als aannemerskant ervaring hebben, weten we een praktische en efficiënte vertaalslag te maken van ontwerp naar realisatie binnen gestelde eisen, richtlijnen en wettelijke voorschriften. 

Enkele opdrachtgevers

Gespecialiseerd in Riolering & Water | Beheer Terreinen

Gerealiseerde projecten