TB Infra | Technisch Bureau infrastructuur

TB Infra heeft meer dan 30 jaar ervaring binnen de sector grond- weg- en waterbouw (GWW). Ons technisch bureau bestaat uit een klein en zeer ervaren team, dat snel schakelt, flexibel is en staat voor kwaliteit.

Op dagelijkse basis houdt TB Infra zich bezig met riolering- en infiltratieprojecten, grond- weg- en waterbouw en diverse andere infrastructurele projecten op het gebied van sport, natuur en milieu. Wij ontzorgen u van A tot Z: van advies en technisch ontwerp tot werkvoorbereidingen zoals calculaties en kostenramingen.

In de GWW-sector zet TB Infra zich in voor provinciale en lokale overheden zoals gemeenten, waterschappen, aannemers, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties en particulieren. Zij worden door ons team professioneel en kundig van advies voorzien en ondersteund in het ontwerp en de realisatie van infrastructuur.

KWALITEITSBELEID

Bekijk hier ons kwaliteitsbeleid.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!