TB Infra | Water- en Wegenbouw

Advisering
Water- en wegenbouw kunnen op vele manieren worden vormgegeven. Adviseren omtrent deze aspecten is dan ook een belangrijk onderdeel van het takenpakket van TB Infra.

Bij TB Infra kunnen de adviserende taken in vele vormen plaatsvinden. Dit kan variƫren van het meedenken met de opdrachtgever tot het opstellen van een inrichtingsadvies.
Ook meerdere varianten van het ontwerp kunnen worden voorzien van een advies om zo tot een optimale inricht te komen.

Ontwerp
TB Infra kan voor u de ontwerpen maken voor de projecten met water- en wegenbouw ten aanzien van nieuwbouwwijken en de reconstructie van bestaande wegen en wijken. Daarbij kunnen wij u ook diverse varianten aanbieden.

Wanneer u als opdrachtgever al in het bezit bent van een (stedenbouwkundige) ontwerp voor de gebiedsinrichting, kan TB Infra deze voor u omzetten in werktekeningen. Ook de praktische kant van het bouw/ en woonrijp maken zijn bij ons onderdeel van de gebiedsinrichting. 

3D Presentaties
Naast het uitwerken van standaard ontwerp- en/of bestektekeningen heeft TB Infra de mogelijkheid om 3D tekeningen voor u uit te werken.

Dergelijke tekeningen kunnen u een beter beeld geven van het ruimtelijk effect.

Bestek
Het maken van een ontwerp vormt de basis van een water- en wegenbouw project. Het aanleggen daarentegen is van een hele andere orde. hiervoor verwijzen wij u graag naar 1 van de vele aannemersbedrijven.

Natuurlijk staat het u vrij om met alleen de tekeningen naar de aannemers te gaan. Maar wij willen u graag helpen bij de overgang van voorbereiding en aanleg. Hoofdzakelijk doen wij dit door middel van een werkbestek. De werktekeningen worden daarmee omgezet naar de feitelijke werkzaamheden van de aannemer voor de realisatie van uw plannen.

Calculatie
Voor de daadwerkelijke uitvoering van uw plannen moeten wij u voorzien van tekeningen en/of bestek doorverwijzen naar 1 van de vele aannemers.

Desgewenst kunnen wij voor uw plannen wel een kostenraming maken. Daarmee kunt u nagaan of de aannemer u een redelijke prijs opgeeft voor de realisatie van uw project.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!