TB Infra | Technisch Specialist Infrastructuur

Op dagelijkse basis houdt technisch specialist infrastructuur TB Infra zich bezig met riolering- en infiltratieprojecten, grond- weg- en waterbouw en diverse andere infrastructurele projecten op het gebied van sport, natuur en milieu. 

Technisch specialist infrastructuur TB Infra wil u van A tot Z ontzorgen: van advies en technisch ontwerp tot werkvoorbereidingen zoals calculaties en kostenramingen. Wij zijn kostenbewust en werken samen met u aan de beste en meest duurzame oplossing. 

Doordat onze experts zowel aan de opdrachtgever- als aannemerskant ervaring hebben, weten we een praktische en efficiĆ«nte vertaalslag te maken van ontwerp naar realisatie binnen gestelde eisen, richtlijnen en wettelijke voorschriften. 

3D Ontwerpen
Naast het uitwerken van standaard ontwerp- en/of bestekstekeningen heeft technisch specialist infrastructuur TB Infra de mogelijkheid om 3D tekeningen voor u uit te werken.

Dergelijke tekeningen kunnen u een beter beeld geven van het ruimtelijk effect de gewenste inrichting.Voorbeelden waarbij een impressie middels een 3D tekening wenselijk is zijn:
  • Verkeersinrichtingen rondom kruisingen en rotondes 
  • Straatinrichtingen t.b.v. inlichtingsavonden 
  • Kruisingen van kabels en leidingen.


 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!